Το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής, φάση ΙΙ εγκαταστάσεις θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο, η παραγωγή θα διπλασιαστεί!

March 18, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής, φάση ΙΙ εγκαταστάσεις θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο, η παραγωγή θα διπλασιαστεί!

Το πρόσωπο υπεύθυνο για το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής της δύναμης Weiqi είπε ότι το 2022, η παραγωγή των ευφυών μπαταριών λίθιου του ευφυούς κέντρου βιομηχανίας κατασκευής δύναμης Weiqi (Longyan, Fujian) αναμένεται για να διπλασιαστεί. Το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής (Longyan, Fujian) άρχισε τη διακόσμηση το Μάιο του 2021. Με την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης της περιοχής Yongding, Longyan, το εργοστάσιο ολοκληρώθηκε σύντομα, καλύπτοντας μια συνολική έκταση 20.000 τετραγωνικών μέτρων, και τέθηκε επίσημα σε λειτουργία το Νοέμβριο του 2021! Το 2021, οι ευφυείς μπαταρίες λίθιου που παρήχθησαν από το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής έφθασαν σε 1.2Gwh. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αναμένεται ότι ως τα τέλη του 2022, το εργοστάσιο μπορεί να επιτύχει τη διπλή ικανότητα παραγωγής, και η παραγωγή είναι πέντε φορές υψηλότερη από πέρυσι. Το κόστος μπορεί να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω αφότου ενισχύεται η επίδραση κλίμακας, και η αύξηση στον όγκο και το κέρδος φέρνει την ισχυρή αρχική αύξηση απόδοσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής, φάση ΙΙ εγκαταστάσεις θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο, η παραγωγή θα διπλασιαστεί!  0

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ευφυές κέντρο βιομηχανίας κατασκευής, φάση ΙΙ εγκαταστάσεις θα τεθεί σε λειτουργία τον Απρίλιο, η παραγωγή θα διπλασιαστεί!  1